Ota yhteyttä


Olemme täällä auttaaksemme

Yrityksemme sai alkunsa Englannissa 2004 nimellä Finnish Lakeside Cabins. Välitimme suomalaisia mökkejä lomailuun englantilaisille ja muille ulkomaalaisille ympäri maailmaa. Halusimme antaa heidänkin kokea suomalaisen järvimaiseman rauhallisuuden, viehättävät merenrannat ja saaristot, Lapin erämaiden tyhjyyden ja hiihtokeskuksien lumentäytteiset riemut joulupukkineen.  

Maaliskuussa 2010 pakkasimme omat laukkumme, 1-vuotiaan taaperomme ja kaksi kissaa autoomme ja suuntasimme kohti Suomea. Täällä yrityksemme nimi vaihtui muotoon Finland Cottage Rentals ja siitä vielä edelleen suomalaiseen versioon Suomen Mökkivuokraamo. Välitämme yhä suomalaisia lomamökkejä ulkomaalaisille, mutta nyt välitämme niitä myös suomalaisille, sillä meiltä löytyvät parhaat lomapaikat kotimaassa.  

Upea sivustomme päivystää 24/7

Kattavalta sivustoltamme voit hakea sopivia mökkejä monilla eri hakukriteereillä tai voit hakea vain mökkejä, jotka ovat vapaina tiettyinä päivinä, jos tiedät jo tarkalleen milloin lomalle pääset. Jokaisen mökin kuvailusta löytyy majoituksen saatavuus, vuokrahinnat, valokuvat ja valokuvaesitys, tarkat tiedot mökin varustuksesta ja sijainnista sekä vieraskirja, josta voit lukea edellisten asiakkaidemme tunnelmia ja mielipiteitä mökeistä. Varausjärjestelmämme päivystää ja vastaanottaa varauspyyntöjä 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa.

Online varausjärjestelmämme palvelee sinua silloin kun sinulle sopii, mutta emme ole robotteja vaan jokaisen varauspyynnön tarkistaa ja käsittelee oikea elävä ja hengittävä ihminen, joka varmistaa että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, jotta mökkilomasi sujuisi mahdollisimman sujuvasti. Tiedustelusi ja varauksesi käsitellään ammattitaidolla, tehokkaasti ja henkilökohtaiset vaatimuksesi huomioiden.

Huom! Varaukset ja korttimaksut vain online varausjärjestelmämme kautta. Jos sinulla on kysymyksiä ennen varauksen tekemistä, ota ystävällisesti yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla. Osoitteemme on info@mokkivuokraamo. Yritämme vastata kaikkiin viesteihin parin tunnin sisällä.

Ota yhteyttä

Jos et löydä vastauksia kysymyksiisi sivustoltamme,
ota ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse:

info@mokkivuokraamo.fi

Tel: 045 895 5088
  (Ma-Pe klo 09.00 - 16.00)

Online varauspyynnöt 24/7

Huom! Varaukset ja korttimaksut vain
online varausjärjestelmämme kautta.

 
 --