Vastuuvapaus

Vastuuvapaus

Suomen Mökkivuokraamo esittelee kaikki mökit sivustollaan uskoen, että esitellyt mökkitiedot ja valokuvat antavat totuudellisen kuvan välitettävistä loma-asunnoista. 

Suomen Mökkivuokraamo on pääasiallisesti loma-asuntojen välittäjä, mutta yritys välittää loma-asuntojen lisäksi myös safareja Lapin kohteissa. Mökkivaraus ja safarivaraus ovat aina kaksi erillistä varausta, eikä kummankin varaaminen muodosta yhdessä lomapakettia.     

Suomen Mökkivuokraamo ei ole vastuussa sellaisten sivustojen sisällöstä tai laadusta, joille asiakas voi siirtyä linkin kautta tältä sivustolta. Suomen Mökkivuokraamo ei myöskään ole vastuussa palveluista tai tuotteista, joita kyseisillä sivustoilla tarjotaan.

Suomen Mökkivuokraamoa ei voida pitää vastuussa, jos ulkopuolisen yrityksen tarjoama palvelu tai tuote peruutetaan tai lopetetaan, vaikka kyseiset palvelut tai tuotteet olisi mainittu tällä sivustolla tai vaikka Suomen Mökkivuokraamo olisi suositellut kyseisiä palveluja tai tuotteita asiakkaalleen.

Ulkopuolisten yrityksien aikataulut, palvelut ja tuotteet voivat muuttua tai niitä voidaan perua ilman, että Suomen Mökkivuokraamo on muutoksista tai peruutuksista tieotoinen, sillä tällaiset muutokset ja peruutukset ovat Suomen Mökkivuokraamon kontrollin ulkopuolella. On asiakkaan velvollisuus tarkistaa tarvitsemansa aikataulut, palvelut ja tuotteet ennen varauksen tekemistä.
 
--