Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Jotta varauksesi onnistuu sivustollamme, tarvitsemme sinun koko nimen, postiosoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Näitä tietoja me käytämme vain varauksesi tekemiseen ja vahvistamiseen emmekä koskaan anna näitä tietoja muille yrityksille markkinointitarkoituksiin.

Varauksen yhteydessä varatun loma-asunnon omistajalle ilmoitetaan hänen tiedokseen sinun nimi, postiosoite, puhelinnumero ja varauksen henkilömäärä. Jos varauksen aikana tai sen jälkeen ilmenee riitaa omistajan ja sinun välillä, tai jos loma-asunnossa on aiheutettu vahinkoa, jota ei ole korvattu, ilmoitetaan loma-asunnon omistajalle mahdollisesti myös sinun sähköpostiosoite, jotta loma-asunnon omistaja voi olla yhteydessä sinuun suoraan sähköpostitse.

Evästeitä (cookies) käytetään sivustollamme vain, jotta mökkihaku onnistuisi sinulta mahdollisimman hyvin ja sujuvasti. Kun teet online-varauksen sivustollamme, yhteystietosi tallennetaan suojattuun varausjärjestelmäämme. Varaustietosi tallennetaan myös paperimuodossa vähintään kuudeksi vuodeksi kirjanpitolakien mukaisesti. 

Online-maksujärjestelmämme on turvallisesti 128bit SSL-salattu. Maksukorttisi tiedot  lähetetään SSL-salatulta sivustoltamme suoraan Nets (entinen Luottokunta) maksupalvelulle emmekä me näe korttitietoja omassa varausjärjestelmässämme emmekä me käsittele niitä millään tavalla.     

Uutiskirjeemme lähetetään vain meidän omille asiakkaillemme ja niille, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen sivustoltamme. Me emme koskaan anna uutiskirjetilauslistalla olevia  sähköpostiosoitteita muille yrityksille markkinointitarkoituksiin ja uutiskirjetilauksen voi peruuttaa milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeessä olevaa peruutuslinkkiä.

Rekisterinpitäjä on Suomen Mökkivuokraamo, Loimolankatu 17, 80200 Joensuu.--