Mökkien omistajat

Hyvä Loma-asunnon Omistaja,

Suomen Mökkivuokraamo / Finland Cottage Rentals tarjoaa teille ilmaista markkinointia, loistavaa palvelua ja enemmän varauksia. Jos omistat loma-asunnon Suomessa ja etsit luotettavaa välittäjää tyhjille lomaviikoille, ota ystävällisesti yhteyttä meihin sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella. Yrityksemme Suomen Mökkivuokraamo / Finland Cottage Rentals välittää suomalaisia lomamökkejä kotimaassa ja ulkomailla nettisivustoillamme www.mokkivuokraamo.fi ja www.finlandcottagerentals.com.

Kuinka me toimimme loma-asuntojen välittäjänä?
  • Me löydämme teille suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaita omasta asiakasrekisteristämme ja upeiden nettisivustojemme kautta. Sivustoillamme loma-asuntonne esittelyyn kuuluvat yksityiskohtaiset tiedot asunnon varustuksesta, vuokrahinnat, saatavuus, useat valokuvat ja Google kartta. Sivustollemme voi lisätä myös YouTube videon.
  • Me hoidamme markkinoinnin, asioinnin asiakkaiden kanssa, maksuliikenteen ja varaukset puolestanne suomeksi ja englanninkielellä alusta loppuun. Asiakkaat voivat maksaa varauksensa sivustollamme pankki- tai luottokortilla tai vaihtoehtoisesi tilisiirrolla Euroina tai Iso-Britannian puntina. Vuokrat maksamme teille hyvissä ajoin kuusi viikkoa ennen varatun vuokra-ajan ensimmäistä päivää.
      
  • Mukaan liittyminen on aivan ilmaista. Ei netti- jäsen-, vuosi- tai markkinointikuluja. Me toimimme välityspalkkio-periaatteella, joten Teille koituu kuluja vain silloin kun me järjestämme varauksen loma-asuntoonne. 

  • Markkinoimme loma-asuntoanne ilmaiseksi uutiskirjeidemme, Google mainoksien, sosiaalisen median ja nettisivustojemme välityksellä. Englanninkielinen sivustomme löytyy Googlen hakutuloksissa ensimmäiseltä sivulta useimmilla suosituimmilla hakusanoilla ja sama sivusto on listattu myös suositulla Visit Finland sivustolla.
  • Me arvostamme yhteistyökumppaneitamme ja tarjoamme Teille parhaan mahdollisen palvelun. Liity mukaan toimintaamme!
Kiinnostuitko? Olemme ammattitaitoinen suomalais-brittiläinen perheyritys ja etsimme uusia loma-asuntoja välitykseemme ympäri Suomea. Lisätietoja toiminnastamme saa sähköpostitse osoitteesta info@mokkivuokraamo.fi.
 
Odotamme mielenkiinnolla yhteydenottoanne. 

Anna alla ystävällisesti yhteystietosi ja tiedot loma-asunnostasi. 

Nimi:
Osoite:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Loma-asunnon sijainti:
Loma-asuntojen lukumäärä:
Loma-asunnon nettisivut (jos on):
Valitse loma-asunnon tyyppi:
Loma-asunnon kuvaus:--