Mökkihaku

Löydä lomapaikka, joka sopii sinulle kuin pipo päähän

Koska Suomesta löytyy niin paljon upeita lomapaikkoja, aina ei ole helppoa tehdä päätöstä siitä missä kulloinkin haluaa lomailla. Oletpa etsimässä uusia seikkailuja ennestään tuntemattomalta seudulta tai palaamassa tuttuun ja turvalliseen kohteeseen, johon olet jo kerran menettänyt sydämesi, sopiva lomapaikka löytyy täältä.

Helpottaaksemme hakuasi, olemme jakaneet Suomen neljään alueeseen: Lappi, Järvi-Suomi, Länsi-Suomi ja Etelä-Suomi. Voit tutustua kaikkiin mökkeihin valitsemallasi alueella tai voit rajata hakusi tarkemmin toivotun sijainnin mukaan. Lapissa voit hakea mökkejä vain tietystä hiihtokeskuksesta tai voit hakea vain mökit, jotka sijaitsevat Rovaniemellä tai maaseudulla hiihtokeskuksien ulkopuolella. 

Aloita haku valitsemalla yksi alla olevasta neljästä alueesta.


LappiJärvi-SuomiLänsi-SuomiEtelä-Suomi


Lappi

Lapissa nautitaan kesällä keskiyön auringosta, puhtaista luonnon antimista ja upeista tunturimaisemista. Talvella Lapissa tunnelmoidaan kynttilöiden valossa kaamoksen aikaan ja ihastellaan taivaalla hehkuvia revontulia. Talvella nautitaan myös lumisista harrastuksista ja Lapin hiihtokeskuksissa onkin erinomaiset mahdollisuudet esim. hiihtoon, lumilautailuun ja lasketteluun.

Vapaana vaeltavat porot, koskematon luonto ja saamikulttuuri Lapissa ovat eksoottisia myös monelle suomalaiselle. Talviloman aikana kannattaa käydä moottorikelkkasafarilla tai lähteä koiravaljakon tai porojen kyytiin. Lapissa asuu myös Suomen virallinen Joulupukki, johon voit tutustua vuoden ympäri Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä.      

Voit valita alta nähtäväksi kaikki Lapin mökit tai voit hakea mökkejä tarkemmin sijainnin mukaan. Hiihtokeskuksista kohteita löytyy Leviltä, Ylläkseltä, Pyhältä, Rukalta, Syötteeltä ja Saariselältä. 

Näytä kaikki mökit LapissaHae sijainnin mukaan--